Bemutatkozás

A Krisztina Lovasudvar , a Kisalföld szívében, a Sokorói dombság mellett fekszik , Győrtől 5 km-re Győrújbaráton. A lankás dombokon szőlőültetvények sorakoznak ,az erdők vadban gazdagok . Szerencsés, aki lóháton tud barangolni ezen a tájon , hiszen számtalan gyönyörű szurdok vezet fel Sokorói dombságra ,ahonnan belátni az egész győri medencét .

Hangulatos fenyőerdőkön , nagy réteken vágtathatunk keresztül egészen a Magas Bakonyig, majd vissza térhetünk a nagy Pándzsa patak árterének ligetein , Pannonhalmán keresztül . Színvonalas lótartás, szerető gondoskodás jellemzi a lovasudvart , ahol bértartásra, lovardai gyermek lovas oktatásra, és tereplovaglásra egyaránt lehetőség van . Rendkívül aktív közösségi élet zajlik egész évben , számtalan programot, kirándulást, családi napot szervezünk , Várunk minden természetet, lovakat,hagyományos értékeket szerető felnőttet és gyermeket . 

Egy jó közösséghez tartozás hozzá segíti az embert egy teljesebb élet megéléséhez, különleges módon gazdagítja a személyiséget.


Teljesen kezdőkkel és hobbi lovasok oktatásával is foglalkozunk , több órás, napos, túrákat szervezünk.Nyáron több táborban szórakozhattok, sportolhattok .

Lovaink jól belovagolt, egészséges idegrendszerű, nyugodt , megbízható lovak, mindenki biztonságban érezheti magát, hiszen ez fontos szempont ennél a sportnál.

Célunk a családias légkör, és jó hangulat megőrzése mellett,a komoly szakmai munka,(mindig nyugodt , magas szakmai szinten felkészült ,jó edzők) , és a lovaglás ,lovak megszerettetése minél szélesebb körben. Ha belépsz hozzánk , már csakis veled foglalkozunk , hiszen az a célunk ,hogy jól érezd magad .

Szeretettel várunk mindenkit, korra és nemre való tekintet nélkül,gyere és tegyél próbára minket .